9 månaders Frisörutbildning på Spanska Solkusten.

Förverkliga din dröm och få nya vänner för livet! Utbilda dig till frisör på Spanska solkusten. 9 månaders heltidsutbildning i Marbella, Puerto Banus. Upplev Sydspaniens kultur och sol och skaffa en ny karriär.

Efter åtta framgångsrika år öppnade Marbella Event Academy upp sina nya lokaler i Marbella Puerto Banus och är ett av Europas modernaste Utbildningscenter.

Frisörutbildningen på Marbella Hair Academy med start 15 juli 2016 är en del av Marbella Event Academy. Här jobbar vi även i harmoni med Djkurser.se, Barkurser.se samt Makeupskolan.se.

Vi är en internationell Frisörskola med inriktning på skönhet och events.
Under din frisörutbildning så kommer du utbildas i en nybyggd del i vår lokal som är uppbyggd från grunden och avsedd för vår frisörutbildning.
Vi erbjuder dig en Internationell frisörutbildning på Svenska under 9 månader.

Du behöver inga förkunskaper, förutom viljan att lära dig!
Allt kursmaterial och undervisning är på Svenska. Vårt mål är att lära dig det du behöver för att du ska kunna arbeta som framgångsrik och duktig frisör och efter utbildningen. Samtliga lärare kommer från Sverige och har gedigen frisörbakgrund, gesällbrev och pedagogisk utbildning från högskolan. Vår frisörutbildning är internationellt godkänd genom Pivot Point Internationella Utbildningssystem.

Gesällbrev.
Efter frisörkursen kan du göra en validering hos Sveriges frisörföretagare för att avlägga gesällbrev. 

Förverkliga din dröm och boka en professionell frisörutbildning ledd av proffs på Europas solsäkraste kust. Klicka här för att ansöka.

Laddning…

Detta får du lära dig under kursen:

  • Grundlära klippning
  • Färglära och teknik
  • Permanent
  • Terminologi
  • Styling
  • Service och försäljning
  • Avtal
  • Praktiskt arbete på Marbella Event Academy

Denna presentation är endast ett utkast av frisörutbildningen.
Mer detaljerad information om utbildningen erhålls vid kursstart.

 

Laddning…

Under vår frisörutbildning ingår praktik på Marbella Event Academy. Fotograferingar, visningar och andra event som du kommer att ha stor användning av som frisör i framtiden, t.ex. när du gör dina egna foto/visningsjobb. (Praktik är frivillig och eleven står själv för ev. resa till events)

Du har även möjligheten att välja om du vill gå en hårförlängningskurs.
Mer information erhålles vid kursansökan.

Högst upp