Vi kan rekommendera flera alternativ för boende under frisörutbildningen:

 • Du kan boka boende genom oss för 3000:-/månad.
  (Alt 22.000:- totalt för hela kursperioden inkl el och vatten.)
  Det är riktiga lägenheter med cykel eller gångavstånd till skolan. Alla lägenheter har fullt kök, vardagsrum, ett eller flera badrum samt balkong eller terass. Dom flesta har tillgång till pool. Varje lägenhet har 2-3 sovrum och man bor max 2 elever i varje sovrum. Ange i din ansökan om du vill boka detta alternativ.
 • Vi kan rekommendera mäklare på plats som kan hjälpa dig att hitta en egen lägenhet under kursperioden som ligger centralt och nära till stranden, Frisörskolan, restauranger, supermarkets, nattklubbar, växlingskontor och shopping. Under sommarmånaderna kan priserna stiga på centralt boende. Om du bokar med kursstart i Juli är det lite högre boendepriser om du vill bo med gångavstånd till skola och strand.
   
 • Hyra eget rum eller delat.
  Du kan även hyra eget rum på plats genom bland annat:

  Spanska ”blocket”
  Svenska Magasinet

 • Vandrarhem:

  Marbella, Nueva Andalucia samt San Pedro har flertal vandrarhem t ex:

  Hostal Paco

  Epost: hostalpacomarbella@hotmail.com
  Telefon: +34 952 771 200

  Hostal El Tío Mateo
  Epost: info@eltiomateo.com
  Telefon: +34 952 771 436

Exempel på boende

Laddning…

Flyg

Du bokar din egen flygbiljett till Malaga (AGP) 
Flygpriser varierar men t.ex SAS, Norwegian, RyanAir, Air France m.fl har ofta väldigt prisvärda biljetter. Vi skickar ut förslag på bra flygbiljetter efter godkänd ansökan. 

Om du bokat boende genom oss har du tillgång till boende 5 dagar före samt efter kursstart för att få en bättre flexibilitet vid flygbokningen.

Resekamrater

Vi sänder även ut kontaktuppgifter till dina blivande kurskamrater så att ni kan lära känna varandra innan avresa. Ni kan även söka kurskamrater på vår facebook.

Mat och dryck 

Mat och dryck är betydligt billigare i Spanien än i Norden, så oavsett om du väljer att laga mat “hemma” eller gå ut och äta så kommer du inte behöva lägga ut många kronor på mat. Om du vill gå ut och äta finns det en otroligt stor variation på restauranger. Allt från de billiga tapasresturangerna I Marbella Old Town till de lyxiga skaldjursrestaurangerna I Puerto Banus Marina. Fråga gärna oss så tipsar vi er om våra favoritställen! 

Ni får även ett VIP-kort som ger er förmånliga priser på restauranger, nattklubbar samt beach clubs.

Laddning…
 • I ett av boendekomplexen i Los Naranjos ligger bland annat Fresh Food Cafe

 • Ta en båttur med dina nya klasskamrater

Välkomstdagen (Fredag)

När alla checkat in i skolan och vi berättat lite hur era dagar kommer se ut, så bjuder vi er elever på en fräsch välkomstdrink och middag i Puerto Banus First Line Marina och därefter tar vår guide ut er på en liten barrunda i området.

Lördag

Tar vi en tur runt stan och visar er bankomater, internetkaféer, mataffärer samt dom restauranger, barer, klädaffärer m.m där ni har VIP.

Måndag

1:a skoldagen

Försäkring

Vi rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring och att du beställer ditt europeiska sjukförsäkringskort från försäkringskassan som ger dig fri sjukvård inom Europa. www.forsakringskassan.se. Se också över din hemförsäkring, vad som täcks på din resa med studier.

Högst upp